ARTIFICII EVENIMENTE

Fireworks (1)

Firma activeaza pe raza judetului Cluj (sediul in Cluj-Napoca) dar pentru comenzi ferme ne deplasam si in Judetele Salaj, Bihor, Mures, Maramures, Bistrita-N, Suceava, Neamt, Alba, Sibiu.

Va rugam sa ne contactati cu minim 15 zile inaintea evenimentului pentru a putea aviza evenimentul conform legii.

Vrei cireasa de pe tort ? Contacteaza-ne!

CONTACT : 0746683281

WWW.ARTIFICIIEVENIMENTE.RO

Servicii prestate

Orice eveniment important merita marcat într-un fel sau altul, pentru a-l face deosebit, memorabil. Un foc de artificii profesional este cel mai bun mod de a face acest lucru. Focurile de artificii aduc un strop de maretie evenimentului dumneavoastra, iar persoanele participante sunt incantate, placut surprinse, dispuse sa priveasca pentru câteva minute un spectacol în care lumina si culoarea se unesc formand o priveliste uimitoare.

Focul de artificii se poate executa pe mai multe planuri cu durata si intensitate diferita in functie de nevoile clientului.

Executam foc de artificii  cu baterii si bombite ( shell-uri ) profesionale  avand diferite efecte multicolore.

Oferta noastra pentru dvs :

– Foc de artificii cu durata medie : 3 minute – 100 de explozii / minut

karena.2011.12.18.2

Jocurile de artificii sunt intotdeana punctul de atractie al unui eveniment deosebit. Adevarati vulcani de lumina si culoare, ce bucura privirea si sufletul, artificiile reprezinta un spectacol intotdeauna mult asteptat.

Artificiile accentueaza momentele speciale din cadrul evenimentelor, cum ar fi : aducerea tortului, valsul mirilor etc.

Vulcanii pot avea inaltime sau durata diferite in functie de dorinta clientului. Pretul se stabileste in functie de numarul de vulcani utilizati. Firma noastra foloseste personal calificat ( pirotehnician ) cu aparatura wireless.cascada de artificii

Efectul deosebit de pe ringul de dans produs de gheața carbonică cu ajutorul unui echipament special a devenit foarte popular, iar în momentul deschiderii serii cu valsul mirilor, patura de fum ca de poveste ce va invalui ringul si dansul celor doi, parca plutind pe un nor, vor face ca dragostea și emoția momentului să copleșeasca audiența.

Pe langa aceasta, gheața carbonica adaugata in bauturi va genera un efect magic, misterios, captand atenția tuturor prin reacția ușor vulcanica si aburul curgator.
geata pahar

Conceptul de lumini arhitecturale presupune iluminarea diferitelor parti  ale salii, coloane, pereti, tavan, cort sau orice element ce ar putea fi pus in evidenta intr-o culoare care sa completeze gama cromatica aleasa ca tema pentru eveniment. Acest efect se realizeaza cu ajutorul luminilor inteligente de tipul proiectoarelor led sau moving head-urilor wash, care permit controlarea culorilor, directiei si intensitati fascicolului de lumina cu ajutorul unui controler DMX.

Luminile arhitecturale pot colora salonul in mai multe culori, in functie de preferintele fiecaruia.

La o suprafata de 200 m2 este necesar cam 10 proiectoare,  la 400 m2   20 proiectoare.

lumini-arhitecturale-6

Efecte pirotehnice de exterior .
Scris pirotehnic, jerbe luminoase, sori rotitori, vulcani, torte, toate acestea bazate pe o coregrafie optima pot crea un spectacol pirotehnic unic.
Acestea sunt recomandate de catre echipa noastra daca evenimentul dvs se va desfasura intr-un mediu in care relieful sau legea acelei zone nu va permite folosirea artificiilor de exterior

maxresdefaultDecorarea masinilor pentru nunta este atat un mod frumos de a intregi conceptul nuntii, cat si un mod de distractie pentru miri si invitati.

Acest pachet contine  joben, papion, buze, coronita+voal.Se asigura montajul si demontajul

33581917_3_644x461_inchiriat-decoratiuni-nunta-joben-papion-buze-coronita-timis-nunti-botezuri-evenimente

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s